Over Bajada padel Pepingen

Maak kennis met Bajada Padel, jouw ultieme bestemming voor sport en plezier. Naast onze hoogwaardige padelvelden bieden wij ook een scala aan andere spannende activiteiten.

Bajada padel Pepingen

Corona was de periode, SK Pepingen- Halle het bindmiddel. In 2021 sloegen Axel Hayette en Jimmy Lelie aan het denken. Na eerste stappen in het dagelijks bestuur van SK Pepingen – Halle, was het idee gerijpt om de voetbalclub te ondersteunen via een andere aanpak: “Social community building via sport”.

Een verwaarloosd recreatieterrein van 67m2 op 47m2 nieuw leven inblazen, de lokale bestuurders van de gemeente en de voetbalclub overtuigen, waren de eerste stappen. 2 jaar later, op 19/06/2023, gingen de eerste padelterreinen open.

Inmiddels maakt Axel deel uit van de Raad Van Bestuur, is Jimmy Lelie voorzitter van SK Pepingen Halle en zijn ze nog meer vastberaden om via het multisportproject in te zetten op het versterken van het sociale bindweefsel van de lokale community.

Ontmoeten, ideeën werpen, samen ondernemen met dat vleugje ontspanning en fun. Zo is Bajada Padel onstaan, we will walk our talk. Jij ook? Ba ja da!

Plan vandaag nog een onvergetelijke ervaring!

Zit je met vragen of wil je een teambuilding organiseren? Contacteer ons vandaag nog! Ba ja da!

Bel ons op het nummer

Scroll naar boven