Evenementen

Actief sporten, passief sporten, what is in a name!  Feit is dat je bij Bajada Padel, in een prachtige groene omgeving, samen dingen kan beleven. Een frisse cocktail, sport van de bovenste plank op het grote scherm, of lekker BBQ na een funwedstrijd.

Het EK voetbal, Remco wint de Ronde Van Frankrijk, je collega’s afdrogen tijdens een wedstrijd om nadien de zomerbar in te ploffen. Het kan allemaal.

Doe je het graag iets meer op je eigen ritme en maat. Contacteer ons voor jouw droomscenario.

Bajadapadel - Beachbar

Bajada Bar

Laat je verleiden door de adrenaline van opwindende sportieve activiteiten en koester daarna een welverdiende ontspanning met een verfrissend drankje in de hand. Bij ons is elke dag een viering van het buitenleven, waar lachen, genieten en nieuwe herinneringen creëren centraal staan. Dus kom binnen, ontdek en omarm het avontuur – welkom bij jouw nieuwe favoriete bestemming voor plezier en verkwikking onder de open hemel!

Bajadapadel - Beachbar

Evenement

Vanaf juni 2024 kan bij ons iedereen terecht om de grootste sportevenementen te beleven via scherm, met je soulmates onze Belgische sporters naar nog meer successen te schreeuwen.

Bajadapadel - Beachbar

Fun voor de KMO’s

Stap met je collega’s in de arena van padel en beachsporten. Kies je momentum, die ene slag, die ene smash waarmee je succesvol scoort met je team mates. Work hard, play hard. Na de inspanning volgt de ontspanning aan onze bar; socializen om als team beter te functioneren.

Bajadapadel - Padel
Bajadapadel - Padel
Bajadapadel - Padel
Bajadapadel - Padel
Bajadapadel - Padel
Bajadapadel - padel
Scroll naar boven